2009-08-03

Resan mot undergången

Det är en del klubbar vars olika företrädare sagt att klubben befinner sig på en resa. Tyvärr har det visat sig att det uttrycket i klubbsammanhang är lika behäftat med olycka som att säga att ”vi har det i egna händer” eller att gänget bakom magasinet ”Offside” skriver en bok om klubben. Den klubb som först var på resa var Djurgården (sagt av Zoran Lukic), sedan har Tony Gustavsson med sin intensiva dårblick envist hävdat att Hammarby är på en resa. Det verkar dock som att Hammarby och Djurgården köpt en ospecificerad resa eftersom de är på god väg att resa ned i Superettan. Tyvärr kunde inte vår egen Håkan Mild hålla sig ifrån uttrycket när Lund och Söder förlängde. Då sade nämligen Håkan att ”-Det är bra signaler om att de trivs i vår klubb och vill vara med om den framgångsrika resa som vi förhoppningsvis har framför oss”.

Sedan Håkan använde uttrycket har vi inte vunnit en enda match....

Snälla Håkan och andra blåvita företrädare, låt Bajen och Djurgården resa själva. Jag vill inte att Blåvitt är ute och reser.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Betyder det att officiella hemsidan har jinxat oss redan med rubriken "Nu väntar resa - och derby" när de förklarade hur de närmaste veckorna ser ut?

/Lundquist

Anonym sa...

Frågan är väl om det är Tony eller Jeglertz som blir årets Columbus. Resan mot guldet slutade i superettan?

Anonym sa...

Mild har varit ute och seglat på officiella. Bokstavligen.