2009-10-05

Ljudet av gummistövlar

I Göteborg har vi GP och GT som gör sitt bästa för att se till att Broder Bruces favoritlag, Jantelagen, upprätthålls. Minsta lilla svaghet eller fläck i Blåvitts bygge klankas ned på och det rejält. Kritiken och granskandet har nästan komiska proportioner, än har vi dock inte fått skulden för bilbrännandet, men hittar man en blåvit halsduk hemma hos någon bilbrännare så är väl bränderna Blåvitts fel det också.

I Borås har det däremot gullats, kommunsubventionerats med summor motsvarande hundratals dagis- och omsorgsplatser och Borås Tidning skriver artiklar om Elfsborg som får det gamla partiorganet Pravda att framstå som objektiv och granskande. Jan ”Goebbels” Hansson matar ut sin propaganda veckovis i krönikeform.

Det ryktas dock om att Magnus Haglund blivit mäkta förgrymmad när Borås Tidning skrev en liten antydan om att det kanske inte såg så stabilt ut i år. Mannen i den svarta trenchcoaten skall ha låtit sina svarta ögon spela över reportern. Vilka hot som framfördes är höljt i dunkel.

Skokartongen i Borås kallas Fästningen och när man ser affischer som den nedan så känner man hur gummistövlarna marscherar upp....

1 kommentar:

Anonym sa...

Visst är det fräckt?