2008-12-03

Uppdaterad beläggning Gamla Ullevi



Sedan årskorten släpptes till allmänheten klockan 10.00 i morse har någonstans kring 180 reserverats eller sålts. Ett antal sektioner har därav ökat sin beläggningsgrad i såpass stor mån att de skiftat färg i grafiken.
Båda klacksektionerna, H och J har fått ett lyft. Även om de är såpass stora att det fortfarande är gott om plats kvar så har de nu börjat sälja på rätt bra, med totalt knappt 700 sålda på dessa sektioner. Notera att IFK Göteborg sålde c:a 1500 årskort till klacken i fjol och det finns få anledningar att tvivla på att det skulle bli minst lika många nu. Att det tar lite längre tid med klacken än många andra sektioner kan ju bl.a. bero på att det är mycket studenter och yngre där som inte gärna är ute i lika god tid som många äldre och mer inkomststarka, plus att det ju här är onumrerat vilket gör att det inte är lika bråttom.
Övriga sektioner som skiftat färg är F2 (familjeläktare) som nu är över 65% full på den västra läktaren, samt på den östra såväl nedre centrala M5 samt de två halvcentrala övre L3 och N3 som av naturliga skäl verkar bli nästa mål för de som inte får plats på snudd på utsålda L4 och N4.

1 kommentar:

Erling sa...

Man hoppas ju självklart att alla platser i klacken köps med årskort men vettefan om det verkligen blir så.

Grejen är ju att en hel del folk lämnar klacken för sittplats inför nästa år, så där tycker jag ändå man kan höja ett litet varningens finger. Men jag hoppas som sagt att jag har fel.