2009-07-01

Usch för blåvita landslagsmän

Jag har skrivit det förr och det tål att upprepas. Att ha folk i landslaget är nästan enbart av ondo. Efter U21-EM är Robin Söder långtidsskadad, Wernbloom försvinner efter att under en längre tid varit framträdande i U21-landslaget och nu har även utländska klubbar fått upp ögonen för vår undangömda skatt: Gustav ”Frings” Svensson. Om inte IFK haft ögonen förut hos talangscouterna så lär vi ha det nu. Det enda positiva är väl att Bjärsmyr inte imponerade. Han gjorde inte bort sig men han var ingen lysande stjärna heller så med lite tur kan vi kanske behålla honom säsongen ut.

På lång sikt kanske en stor andel blåvita i ett landslag är positivt på så sätt att det kan locka talanger till klubben, men på kort sikt är landslagsspel nästan alltid negativt.

Jag upprepar: Bevare oss för blåvita landslagsmän!

1 kommentar:

Mjukglass sa...

Jag tror faktiskt (blygsamt, egentligen vet jag) att Bjärs visade precis vilken spelare han är. Han är en habil mittback, varken mer eller mindre. Allt ståhej i media om vilka klubbar man tror vara intresserad är bara rena tidningsankor. At the bitter end så är det ett belgiskt skitgäng och en grek, som dessutom bara är intresserade om han är gratis, som vill ha honom. Klart vi får behålla honom då, killen är ruskigt överskattad, och de utländska klubbarna inser hans begränsningar vilket vi svenskar i allmänhet och vi blåvita i synnerhet, inte tycks göra.