2009-09-14

Stiller - vår nye Rantanen

Hannes Stiller har verkligen gjort mer än vad man någonsin kunde hoppas på. Som lite av en målgörande räddare i nöden kom han i somras och har gjort några viktiga mål. Inte illa av en spelare ytterst få visste vem det var innan han kom till Blåvitt. Hans främsta egenskaper är att han står på rätt plats och är bra på huvudet. Han är dock ganska långsam och ser närmast seg ut i vissa situationer, men vad gör det så länge han gör viktiga mål?

Det påminner inte så lite om en viss finne som anslöt till Blåvitt under sommaren 1986. Jari Rantanen skulle ersätta Torbjörn och det var ingen lätt uppgift, men med sina viktiga mål under hösten hade han stor del i att Blåvitt tog sig vidare till kvartsfinal i UEFA-cupen. Likt Stiller var även Rantanen okänd för de flesta, lite långsam men målfarlig. Trots att han bara var i Blåvitt i mindre än ett år så är han en av de spelare som stuckit ut i min Blåvita historia. Stiller är på väg dit och nog kan han få stanna mer än i ett halvår, Håkan Mild?

5 kommentarer:

Bonke sa...

Stiller ska ha ett ettårskontrakt, inte mer. Nästa år ser det ljusare ut på forwardsidan. Söder tillbaka, Bärkroth ett år äldre, kanske Daniel Sjölund på mitten, var ska Stiller spela då?

Kuken Majlard sa...

Bonke;
Motfråga till dig; Vem fan skall göra målen när det går trögt? Vem skall dyka upp på rätt plats i rätt tid i straffområdet och knoppa in dom? Vem gör såna mål? Svaret är en Killer... Ingen av de du räknade upp motsvarar det epitetet.

Studiomannen sa...

Eller Steve Gardner -83!

Anonym sa...

Absolut nye Rantanen

Bartman sa...

Stiller är en liten Benny Guldfotsaga och det har varit ett lyckodrag för Blåvitt. Hoppas att den förblir det och att han inte får något kontrakt. Har dock bara sett honom i en match, men han övertygade inte på mig.