2005-08-02

Nöjd!

Såhär dags kan man ju inte vara mer än nöjd. En riktig kämpamatch, precis som man kunnat gissa, mot Häcken. Men IFK går segrande ur striden, mycket tack vare otroligt löpande och slitstarka insatser av vårt mittfält i 2:a halvlek. Och Selakovic skott är närmast perfekt. Kan bara hålla med Aftonbladets Robert Laul i hans blogg. Sebastian Johansson slet som ett djur, framför allt i andra halvlek och även om Häcken-Dixon går hårt in varje gång (vad förväntar man sig annars av en spelare med hans position?) måste han vara en av seriens absolut bästa mittbackar.

Bengt Andersson håller nollan, igen. Behöver folk fler anledningar till att Alvbåge inte fick stå? Visst finns det plumpar i år (Assyriska hemma, Häcken borta) som är svåra att förklara bort men vårt försvar med Bengan som dirigent och Kalle som försteviolinist är magnifikt idag, igen. Som nästan jämt, oavsett backlinje, den här gången med en medelålder på 20, 25år. 10 nollor, 10 mål insläppta på 16 matcher. Nuff said?

1 kommentar:

Bruce Banner sa...

Nöjd? I helvete att jag är. Att sella gör 1-0 med 45 minuter kvar + tilläggstid, var rena rama tortyren. Nej, nästa gång får du fan göra 1-0 i 88:e. Jag kan bara tjuvröka på sittplats så många gånger innan matchvärden kommer upp och tar mig i örat.