2006-01-20

FC Madonna eller Gais nya hemmaställ?

OK jag erkänner direkt. Jag såg skiten. Jag gav efter för tjötet att jag var "så tråkig" och satt framför datorn i stället för framför TV´n bredvid min bättre hälft där Anna Book och Idol-Kishti svingade sina lurviga i mitt vardagsrum. Jag såg skiten. Jag hade till och med åsikter om vad jag såg. Om att Paolo inte fått tillräckligt med stryk i sitt liv samt att Peppe fått tillräckligt med stryk och mer därtill. Jag såg skiten.

Visst känns det lite halvbögigt att likt den ständigt hånfulle Erik Norén kommentera folks kläder i rutan när man själv sitter och päser osexigt i soffan i mysbrallorna som gud glömde. Men Agneta för helvete......

Googla fram bilder på Erik Börjesson och Sven Rydell och du hittar hennes shorts anno 1921 som är uppdragna till tredje revbenet och är alldeles för vida nertill. Googla på Thierry Henry (stavning?) och du hittar dom slimmade strumporna som stannar strax under det allra göttaste vid innanlåren. Googla slutligen fram Madonna årgång 1984 och du hittar korsetten som Sam Fox skulle dödat för.......då. Lägg till att hela kreationen gick i grönt och svart, så fattar ni dom smått udda rubriken.

Nej jag hade nog lite för mycket åsikter om dagens TV-tablå för att vara "rolig" att ha bredvid sig i TV-soffan, så här sitter jag framför datorn igen och bloggar av mig.

Till sist. Debatten har i dagarna rasat kring jämställdhetsproblematiken i Saudi-Arabien, där män inte tillåtit kvinnor att se Sveriges träningslandskamp. Tacka vet jag Sverige. Där är det käringarna som förbjuder sina gubbar att gå på fotboll. Vore Sverige aaaningen mer patriarkalt, skulle allsvenska klubbar slippa bli utkonkurrerade av sketgäng från Danmark, Österrike och Skottland.

Heja Blåvitt!

3 kommentarer:

pjnorman sa...

Hade jag läst detta imorgon, kunde detta blivit min "TV igår-krönika", som alla kvällstidningar med lite självaktning skall ha. HA, kvällstidningar och självaktning i samma strof, för det kan knappast kallas mening.

Men jag har ju i och för sig inte sett någon av det som kommenteras, förutom Sporten på 4:an, så det kan ändå gälla som "TV igår", eller "TV för en stund sedan", eller något.

I wish I had some beer...

...grönvita sidan upp! sa...

Så fick man garva lite idag också.

Studiomannen sa...

Hon den där Kishti verkar ha ett skott i pannan. Varifrån kommer det? Har du skjutit henne, Bruce?