2007-10-25

Äntligen Europaspel!!

Som svensk fotboll har längtat, vad biljetterna har gått åt, vad många spaltkilometer man kunnat läsa om det rafflande Europa-spelet, vilket drag!

Eller hur är det egentligen nu när det vankas Europa-spel för Elfsborg och HIF. De har lyckats gå vidare till gruppspelet i UEFA-cupen vilket faktiskt är en inte alls oäven prestation. Med tanke på vad många gapat om vikten av att ha svenska lag ute i Europa så borde det varit lapp på luckan för längesedan i Borås och Helsingborg, men om jag tolkat signalerna rätt så kommer det att vara gott om plats i skokartongen idag och även så på Olympia. Intresset för UEFA-cupen verkar lägre än för en match i Allsvenskan mot ÖSK eller Trelleborg eller, om man så vill, vara fullt i nivå med hur intresset var för Royal League. Tidningsartiklarna och TV-inslagen är få och med tanke på det bristande intresset blir det för mig ännu mer obegripligt varför detta ”Europa-spel” anses så himla viktigt.

Detta inlägg är i mångt och mycket en upprepning, men visst är det konstigt att det gapas så mycket om Europa-spel när alla verkar strunta i det?

Idag nynnar jag på: Morrissey : ”I Know It's Gonna Happen Someday”

1 kommentar:

Anonym sa...

Får väl hoppas att inte vi också dubblar/tripplar biljettpriset nästa år när vi ska ut...