2006-11-03

Byhåla

Alla minns väl den gamla TV-serien med Peter Settman och Freddie Granlund om raggarballar med svängdörr, wunderbaums under armarna och allt det där. Settman har nu vuxit upp och blivit en respektabel man medan Granlund kör på i exakt samma Fårrd-uppkörda hjulspår. Så vad har då detta med Blåvitt att göra?

Jo vi har ju värvat Rannie och Ragge och Eldin. När MFF värvar finländska landslagsmän från Premier League, värvar vi majpôjkar från division 2. När MFF värvar brasilianska forwards, värvar vi isländska backar. Och när dom värvar ....äh. Jag får inte in Eldin någonstans. Inte ens vart han skall spela i laget.

På tisdag smäller det. Då presenteras Blåvitts nye tränare. Eller rättare sagt. På måndag kväll, när GP.se uppdateras med morgondagens upplaga, får vi veta vem som tränar oss nästa år. Viktigt, avgörande och allt det där. Det känns nervöst, nästan som inför en match som betyder något. Jag drömmer om Svennis, hoppas på Roger, tror på Rehn-Wettergren och fasar för Linderoth, Backe samt några till.

Inga kommentarer: