2006-09-22

Gnälliga Blåvitt

Jag vet inte om det beror på att det är så många unga spelare som aldrig haft några direkta motgångar i sitt liv eller om det är en allmän attityd på Kamratgården men jäklar vad gnälligt det blivit på plan när Blåvitt spelar. Det är ett evigt tjat på domaren och även skådespeleriet når nya höjder på plan. Tjatet anförs av den annars så glade Sella med kapten Alex som god tvåa. Lägg av med gnäll, filmningar och knuffar efter avblåsning. Det är ovärdigt mesta mästarna att hålla på med sådant. Jag skäms när jag ser det!

Zengin må vara en idiot men om vår lille soloartist Janne Schaffer skall springa runt och förolämpa folk i Mazerratti-stil då kan han ta och packa sina trunk direkt och åka hem till sin mamma i Argentina. Sådant beteende vill jag inte se i Blåvitt.

Som spelare och ledare nere på innerplan har man ett enormt ansvar för det man gör. En gnällig attityd på plan med gap på domare och annat sprider sig blixtsnabbt upp på läktarna och kan där starta präriebränder av missnöje, glåpord och ibland våld.

Sluta gnäll så förbannat och löp lite mer. Ork har ni ju kvar eftersom ni orkar tjöta så förbannat!

1 kommentar:

Anonym sa...

Word!