2005-11-22

Sandlådesilly

Silly season brukar normalt sett vara lite av en moralisk frizon. Det ljugs, bedras och manipuleras från alla håll och kanter fram tills den 31: e mars då fönstret stänger igen. Men det som utspelar sig nu tar sillyn till tidigare ej nådda bottennivåer. Exakt hur orealistisk är egentligen följande scen

(hatten)
- Pax för Batan, pax för Gerba
(Bobo)
- Vi paxade Batan i augusti
- Nähä
-Joho
Alltid tio gånger mer nähä. Vi paxade på aik.se
- Gälls inte
- Gör det visst
(Batan)
– Gör det inte alls.
(hatten)
– Fast vi har i alla fall paxat Gerba
(Halse)
- Vi har ju förstatjing
- Nähä
- Joho
- Fröken!
(Hellströmer)
– OK nu tar vi det här från början. Vem paxade först? Och låt alla prata till punkt, med små bokstäver och man räcker upp handen först.

Man skulle ju kunna misstänka att AIK Tommy lagt ut info om sina ”klara” nyförvärv på officiella hemsidan för att på så sätt skrämma bort eventuella konkurrenter och därmed hålla nere priser och löner. Hur som haver märks det att AIK är tillbaka igen i svensk elitfotboll. På gott och ont. Personligen tycker jag det vore lite småroligt om Batan, Gerba, Toivonen, Ammuneke och Wilton alla väljer att spela i andra klubbar nästa år. Oavsett var dom hamnar. Därav inte sagt att jag desperat vill ha någon av ovanstående till Blåvitt. Wallerstedt hur osexigt det än kan låta, kan mycket väl vara precis vad vi behöver. Varken mer eller mindre.

Till sist. Det börjar lacka mot jul. Per Gessle släpper en ny skiva, Jill Johnsson släpper en julskiva, Joey Ramone och Totta Näslund är döda. Vad jag önskar mest av allt är att The Hives släpper en julskiva. Hur coolt vore inte det? Då hade jag kanske kunnat acceptera allt lackande, stökande, bakande, korvstoppande, pyntande, shoppande etc. Med visst jämnmod. Men det ser kört ut i alla fall för i år. Men kom igen nu Howlin´ Pelle och gänget, nästa år då jävlar, då vill vi se en bitsk, elak och sarkastisk julskiva från Sveriges bästa rockers.

4 kommentarer:

Siwert Band sa...

Så fan heller!! Att släppa en julskiva är det största tecknet på att karriären går mot sitt slut eller att man är nyfrälst.

Om "Hives" gör en julskiva försvinner mina illusioner även om musiken.

Anonym sa...

Jag fattar inte hur spelare törs deala med AIK över huvudtaget.

Strular det till sig, spelet låser sig, eller man tar sig en bläcka på stan, eller har fel färg på tapeterna hemma eller vad f-n som helst...

Så vips är huliganerna där och säger att man ska passa ryggen som den j-vla fitta man är.

Jag hade inte tagit risken. Tror att Batan kan få ett tufft år.

Bruce Banner sa...

Siwert:
Hives tillhör inte mina allra största idoler och ledstjärnor inom musiken. Men efter noggrant grubblande, har jag kommit fram till att Hives och Hives allena bland nu levande artister som kan fixa att göra en julskiva som både rockar och rollar.

Kan nån, kan Hives.

Henke Larsson:
Se uppdatering.

Anonym sa...

En bra upplösning på hela Batan-affären vore om AIK vinner i skiljenämnden. AIK får rättigheterna till en spelare som då är omöjlig att ha i klubben och Dif pungar ut med några hundratusen i lönekostnader under tiden han tränar med Dif.

Skall AIK då även betala Assyriska?