2005-07-16

Om du vill att allt blir som vanligt.

Solen skiner, Blåvitt ligger tvåa i allsvenskan efter två raka segrar och uppvisar bäst dagsform av alla. Våra spelarförluster under sommaren verkar inte alltför kännbara. Många av er har under de senaste veckorna kunna skaffa er en klädsam solbränna. På måndag provtränar "en högintressant" spelare av utländsk härkomst på Kamratgården och i morgon väntar tyskt motstånd i intertotocupen i form av Wolfsburg som man kan se till vrakpriser även om man inte är årskortsinnehavare. Livet verkar levbart och alla ni som föredrar jämna plågor och saknar den där sanna melankolin som gör dalarna inte fullt så djupa och kännbara som de vore annars. Här har jag en liten lista på fakta som drar ner er i skiten igen där ni hör hemma:

10 Tabellen i superettan

9 Bernt Shuster har lagt av

8 Den biologiska klockan tickar och det blir för varje dag allt mer orealistiskt att Torbjörn gör comeback i sin blåvita nummer 11.

7 Håkan Milds karriär sjunger på sista versen.

6 Det var ju dåligt väder igår.

5 För två år sedan sålde Jesper sitt eftermäle för en etta på söder och två maidenbiljetter.

4 Om en ny Steff föds i Västerås, kommer han med stor sannolikhet, inte att hamna i Blåvitt.

3 Glenns son Tobias hålls som gisslan på Östemalmstorg.

2 Torbjörn Nilssons talangfulle son är högaktuell för Gais.

1 För 19 år sedan fanns en hombre vars enda öde, syfte och lott här i livet, var att göra tre mål mot Blåvitt på Nou Camp. Allt för att aldrig någonsin låta höra talas om sig igen.

3 kommentarer:

Bruce Banner sa...

Glömde en viktig.

Snart är det jul

Anonym sa...

Du missade att ta med "vi möter snart Gefle hemma"!

josephzohn sa...

Tabellen i superettan behöver du inte vara ledsen för. Öster kommer att gå upp i Allsvenskan.
Vad gäller Torbjörn Nilsson är vi helt eniga, tyvärr får vi aldrig se honom leka med tyska försvar fler gånger. Men det som var, det var, som han sa backen som hamnade på läktaren, då 1982.
Hur gick det mot Gefle hemma???