2007-06-27

1-1 till Blåvitt

Inte ofta man är nöjd med ett oavgjort resultat. Inte minst vid de tillfällen vi gör anspråk på topplaceringarna. Kvällens Blåvitt som springer ut på det gröna, äkta gräset söder om söder i öster, är dock svårt sargat av skador och avstängningar. Halva backlinjen och halva mittfältet beroende på hur man räknar. Det kommer bli oerhört tufft. Det mesta tyder väl på att Wernbloom gör comeback i startelvan efter petningar och avstängningar. Kortväxta bajen borde passa nickstarke Pontus bra. Å andra sidan borde det kvicktänkta och smarta bajen passa Pontus dåligt. Jag är nervös helt enkelt och skulle nog ha föredragit att plocka in Alex i mitten ihop med Andres och köra Jonte och Eldin på kanterna. Pontus i startelvan känns allt mer som att gå all in med halvpissiga kort. Man kan vinna stort men samtidigt förlora rubbet.

Mentalt förberedd på förlust, ändå hoppfull och oavsett vilket är vi topp 5 när denna omgång är över. Hur många trodde det i januari?

2 kommentarer:

becka sa...

Hoppfullhet är människans största börda. "Jag hoppas- alltså blir jag besviken" Behållningen är väl att Ölme gjorde målet, vem trodde det?

Anonym sa...

1-1 TILL blåvitt?
Så kan man ju se på det...
/Lundquist