2007-06-19

Nyförvärv

Den uppmärksamme har kanske märkt att syskonskaran Grogg har växt. Vi har blivit ett brysterskap.

Efter att nyss ha blivit kontraktlös kunde detta nyförvärv gå som bosman och då måste man hugga till direkt. Detta betyder dock inte att vi inte hade våra betänkligheter.

-Bob Sacamano är misstänksam mot folk som inte äter kött minst tre gånger dagligen enligt devisen "never trust a skinny barbecuechef"

-Siwert Band gillar som bekant inte att samarbeta med småbarnsföräldrar, i synnerhet morsor. Är dom dessutom rökfria och åker kollektivt, så är dom per definition misstänkta freaks.

-Juho Hemmollat ställde sig tveksam till någon som ser yngre ut än hon är. Det får oss andra att hamna i sämre dager.

-Och jag själv kommer för alltid ha svårt att fullt ut acceptera och respektera hiphop som musikstil och företeelse.

å andra sidan....

....inser nog även bloggare Bob att det finns gott om vegetariska alternativ till förtäring. Som tex öl, chips och jordnötter. En diet Bob kan relatera till. Man han surar fortfarande över att inte ha fått ett lika fint välkomstinlägg.

....tvingas Siwert erkänna att vi pojkar i alla åldrar behöver minst en morsa att hålla reda på oss. Och gratis på spårvagnen får mammor bara åka i Stockholm

....vaknar Juho på rätt sida och inser att hon kanske i stället drar upp snittet snarare än drar ner oss andra.

....kommer jag fortfarande inte på så många uppsidor av hiphop, men ger henne i alla fall delvis rätt vad gäller backstreat boys. We´ve got it going on for you är svår att sitta still till.

Välkommen Becka!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha, Bex kunde inte klara sig med endast en blogg att skriva i speciellt länge!

Ja, åsså på världens bästa forum då!

//Ingbritts Feta Credliga

Anonym sa...

Seriöst, Becka? Har ni inga ambitioner?

becka sa...

Jag tackar för välkomsthälsningen och ser framemot att bli en del av brysterskapet. Numera äter jag även fisk emellanåt, räknas det?

Anonym sa...

Kul att becka får nya utmaningar! Hon har bra värderingar och så, men jag har tyckt att grogg är en humoristisk blogg med bra, tänkvärda spetsar. Och inget ont om Becka, men humor är ju inte hennes vapen.

Hon kanske kan sköta det administriva, om ni har nått sånt, och sätta på kaffet? För Bruce och Siwert skall skriva. Och gärna ännu mer än vad ni gör redan nu.

Tack för en skön blogg!

Mvh
Totte

becka sa...

Totte>> hahahahaha jag går genast iväg och sätter på kaffekannan.

Bruce Banner sa...

Kan inte riktigt bestämma mig för vilken fråga som är mest humoristisk. Den om våra ambitioner eller den om vår administrativa del.

IFC:

Du har rätt i att det är ett bra forum och jag får ofta svårt att låta bli att sno därifrån. Hur det kan vara så bra är dock ett mysterium då det inte finns några datorer i baren på Woopsie Daisy. För de flesta av er bor väl där?

Anonym sa...

kommunistjävlar

Bruce Banner sa...

anonym:
kotlettfrillejävel.

Anonym sa...

jaha en ny blogg att lägga till min digra rss-pren-lista.