2008-04-25

Gör om, gör rätt eller avgå!

Jag kan ha åsikter om mycket. Om en undermålig plan (antagligen medvetet usel). Om fula efterslängar, domare som står i vägen och har mage att visa gult kort strax efter. Om måtståndares systematiska osportslighet. Om domare Ingvarsson som förmodligen kommer onanera till att han "stod emot trycket" och dömde till det lilla lagets fördel.

Men faktum är att jag vill inte se den här skiten igen Rehn, Olsson, Olausson. Förklara startelvan! Såvida Selakovic inte knarkar, röker, knullar lagkamraters eller tränares fruar eller mobbar folk i laget, så skall han TAMMEFAAN spela. Jonte, Jacob, Dallex, Fan samt hans moster har gått före honom i årets startelvor hittills. Varför? Hysén var den ende offensiva spelaren som jagade andrabollar efter nickduellerna, som fiskade förlupna returer och löpte i djupet. Varför byttes han ut? En så enkel sak som inkasten. Deras enda vapen. Varför står inte en lång blåvit på sidlinjen och stör som fan? Hoppar precis när han släpper bollen, att skita i en så viktig detalj i en match som detta. Det övergår mitt förstånd. Spelarnas inställning var god idag. Jag kan ha många åsikter, men våra änglar slet som as på planen idag, tog stryk å det grövsta. Men er tränares inställning till dagens match ställer alldeles för många frågor för att jag skall kunna sova gott i natt.

Så gör om, gör rätt och skit i er prestige om meriter från i fjol om ni vill träna svenska mästarna, mesta mästarna och allt det där. Eller stick. För det här håller fan inte.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Word!

Anonym sa...

en till Word!

Anonym sa...

Amen!

Anonym sa...

Önskar att alla läser detta!

becka sa...

Bra rutet broder!