2007-07-02

Sydsvenska Dagbladet

Öis-posten.

Uttrycket skapades under Harry Hjörnes tid som GP-boss. Men än sitter den rödblå kulturen kvar i väggarna. Kolla bara följande artikel och finn ett fel eller två.

Göteborg har ett jävligt märkligt medieklimat. Rubriken syftar på ännu en grej jag är avundsjuk på MFF för, som jag glömde i texten nedan.

Appropå medier. Peter Jidhe tillbaka till TV4! Big news för sportjournalisternas egna intresseklubb, ni vet den som också var besatta av Mats Hårds riktiga identitet och som antagligen skulle dissikera samt lite väl grundligt undersöka Zlatan Ibrahimovic avföring, om dom bara fick tillgång till det. Resten av Sverige, enligt min verklighetsuppfattning, skiter fullständigt i var Peter Jidhe jobbar och inte jobbar. Och alla hatar verkligen TV4. Att hata TV4 har blivit en folkrörelse som snart är uppe i nivå med att gnälla på vädret och att mörda mördarsniglar.

1 kommentar:

Anonym sa...

HAHHAHHAAA så jävla sant, jag skriver under direkt! Alla hatar TV4!!

Ingen kan som TV4 hacka sönder en bra film eller ett bra program med reklam. 8minuter reklam. minst. Vad härligt det ska bli när de köper upp OS...not.