2005-10-25

Dagens lista *uppdaterad*

Om man surfar igenom blogosfären eller vad den nu kallas, hittar man snabbt vad det är som jag och uppenbarligen många andra uppskattar. En bra blogg, är en narcissistisk egotripp (check), den skall dessutom helst vara anonym (dubbelcheck) samt med jämna mellanrum göra olika sorters listor. Här har jag och mina bröder halkat efter lite. Laul listar allt från dumma citat till kebabhak i Hammarkullentrakten. Det ironiska mästerverket http://karolinalassbo.blogspot.com/, listar 30 låtar man måste lyssna på när man sminkar sig till partyt.

På väg upp till södermalm satt jag och en god vän och skulle lista dåliga filmer med Weasley Snipes och John Travolta. Mycket svårare än det först verkar. Väl när man sitter med penna och papper, är det ganska svårt att komma ihåg en massa, filmer man gjort sitt bästa att förtränga. Det får mig osökt att komma till dagens lista och jag behöver hjälp för att få samlingen komplett.

Kategori - Filmer där Joe Pesci slår ner folk med en telefonlur.

1. Maffiabröder
2. Tjuren från Bronx
3. Casino
4. JFK

Så kom igen nu och bidra! (Tack Stikkan)

PS. Hur gör man såna där länkar? DS

5 kommentarer:

Anonym sa...

Visst var Karolinas lista en komisk parodi men att blanda.
Magnus Uggla – Efterfest
Håkan Hellström – Ramlar och Britney Spears och Stones på samma lista borde även vara straffbart. Hon bor tydligen här i Uppsala så får jag syn på henne ska jag låta henne gå en kurs i 30 låtar man måste lyssna på medan man hinkar bärs eller glenn samtidigt som man forumar innan man ska på fest.

[cmh] sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Dessutom har hon prickat in mina två största idoler på listan, fast med deras två sämsta låtar...

En reflektion är även att efternamnen Lassbo och Weibull är överrepresenterade i akademiska världen.

Siwert Band sa...

Käre Bruce,

Har varit fullt sysselsatt på jobbet sista tiden men snart får även jag göra en lista. Din produktion är imponerande i kvalitet och kvantitet.

Anonym sa...

Joe Pesci slår ner nån med en telefonlur i JFK och om jag inte missminner mig Tjuren från Bronx. Det sista kan jag dock inte svära på. Jag minns att han pratade med De Niro på telefon men om luren användes som tillhygge är en annan femma.