2005-12-26

Konflikter i Blåvittlägret

Det som förr varit en fristad och ett samhälle där man alltid varit omtyckt och respekterad är idag ett minne blott. Alltid Blåvitts forum. Glimten i ögat är borta. Kvar finns något jag inte längre känner igen. Även om det kommer ha positiva effekter på mitt internetmissbruk, så känns det ändå ganska trist. Det har egentligen varit en pågående process under hela året, som nu aktualiserats på ett tydligt sätt.

Upprinnelsen är ett blogginlägg på bara ben. Det var publicerandet av ett rykte om att MP skulle ha diskuterat en försäljning av George via mobiltelefon på ett fik i Göteborg. Hade det stannat där, hade det varit OK. Men i dess sammanhang görs även insinuationer om att MP är en otrogen blöjraggare, att hela Blåvitt inklusive Håkan Mild ljuger om hans nuvarande funktion inom Blåvitt. Allt följt av en ganska högerreaktionär kommentar om att sjukskrivna personer ofta ljuger om sitt hälsoläge som känns jävligt mycket Alf Svensson.

Resultatet med saxningar och spärrar och tjöt om desamma, har blivit en fördjävla tråkig miljö och jag har numera lämnat forumet åt sitt öde.

Slutligen har jag ett eget rykte, baserat på högst trovärdiga källor. Allsvenskans bäste målvakt är på betald arbetstid, naken ihop med unga pojkar som mycket väl kunde varit hans söner....

(notera att källan bedöms som mycket trovärdig, men att citaten är källans egna och inte Groggs.)

4 kommentarer:

Kent Brockman sa...

En lösning är kanske censurering av rykten så att gränsfallspsykotiska supportrar inte får information på sina kvarnar. Vidare är det nog bäst att stänga ner hela internet så fort Blåvitt förlorar eller spelar oavgjort.

[cmh] sa...

Varför nöja sig med bara internet?
Jag tycker nog att även TV-sporten, radiosporten samt större tidningar borde stängas ned när Blåvitt förlorat. Om inte annat för min mentala hälsas skull.

Anonym sa...

Alla borde AVGÅ

Anonym sa...

Å andra sidan, vem fan bryr sig.
svenskafans har blivit ett jävla tillhåll för folk som aldrig kan ge sig eller byta åsikt.
Dessutom är Hankins en person som kräver uppmärksamhet och han mår väl som en gud just nu.

Lugna ner er, 80% av vi supportrar bryr oss inte ett jota om "bråket".