2005-12-27

Årets:

Brud: Carolina Klüft. Nog för att hon är enerverande som knott på en grillfest i Norrland, men att få expressen på fall ger höga poäng i min bok.


Mest sensationella ickenyhet: Djurgårdens Adidasmiljoner. Helt i klass med Hammarbys Kappa-miljoner. Visst, dom kanske får dom pengarna - om dom vinner CL

Mest underbetalde. Det skall löna sig att vara bäst, brukade spelaren Håkan Mild hävda. Nu är det upp till bevis för sportchefen Håkan Mild att ge Alex en rejäl löneförhöjning.

Drömvärvning: Efe Ehiorobo. Ryktet gör gällande att årets blåvita julfest gick lungt och städat till. Värvar vi "Prince", får vi verkligen en spelare som vet hur man svingar en bägare.

Pontus Wernbloom: Zoran säger att han siktar högt, så högt som topp 5 i allsvenskan. Arne svarar: Om Zoran tycker att topp 5 är en hög målsättning, får det stå för honom.

Kappvändare: Sportbladet. Huselius och dom två andra gick från att vara bockar till offer på nolltid

Rövslickar*: Expressens sportbilaga. Allt Zlatan gör är alltid helt rätt. Så trist, förutsebart och allt det där

Skiva: Efterfesten från Hammarby borta. En ensam men ödmjuk gårdare sitter och lyssnar till en gäng besvikna änglars fylleutläggningar om Roger Gustavssons storhet med Nationalteatern som bakgrundsmusik.

Bosse Ringholm: Mats Persson. Klarar han det här, blir vi aldrig av med honom, vilket jag heller inte vill, tror jag.

Malmöit: Bengt Madsen. Truppen har skrikit efter naturliga yttermittfältare i flera år. Madsen värvar Litmanen och Anders Andersson i stället.

forts. följer.


2 kommentarer:

Kent Brockman sa...

Du säger at Alex är underbetald. Så du har insikt om hans sign on-bonus? ;)
Killen skall dock ha mer betalt. Helt klart. Så bra är han.

Bruce Banner sa...

Med tanke på att Alex fick köpa sig loss, tror jag inte att Alex signing fee var särskilt blodig.

Jag höll alltid med Håkan när han sa att det skall löna sig och synas på lönekuvertet att vara bäst. Alex är bäst och att bestraffa hans lojalitet skulle inte sända ut några roliga signaler.