2007-09-02

Från geni till vansinnig på 5 dagar.

Först och främst. Hur vi än vänder och vrider på det. När dessa bokstäver hamras in, är IFK Göteborg i serieledning. Vid maximalt oflyt i de andra matcherna i morgon, är vi sämst fyra i serien med i värsta fall tre poäng upp till serieledarna. Om någon hade givit mig det läget i mars för omgång 20 så hade jag köpt det med hull, hår och ett brett leende på läpparna. Men va i helvete.

Om man klickar på bilden nedan, så får man den i ett större format. Kolla all den glädje och värme som strålar ut ifrån dataskärmen. Man blir varm i själen. Men allt de har, saknar jag idag. FY FAN VILKEN SKETMATCH! Bengan, Ragnar och Bjärsa svarar idag för godkända insatser. Resterande spelare är mer eller mindre underkända. Styrelse, sportchef, tränare, spelare och supportrar kommer nog få en hel del kritik i morgondagens medier. Vi förtjänar varje ord, varje stavelse.

Spelarna ställde blott ut skorna, tränarduon fick hybris av allt beröm för sitt mod på sistone och tog ut en 15-åring med en veckas A-lagsträning i kroppen. Och att han inte utmärkte sig mer negativt, är ett fucking fett underbetyg till dom 10 andra blåvita på planen.

Nu väntar nästan två veckors landskampsuppehåll. Jag föreslår att alla inom hela den blåvita rörelsen tar in på ett madrasserat rum, bankar huvudet i väggen i 4 dagar i sträck och sedan kommer ut som återfödda. Vi var genier i tisdags och galningar idag.

Ett sista tröstens ord dock. Vi är,hur illa det än är idag, inte MFF.

Inga kommentarer: